HANNES STROLZ Evolution S (Sport) Red

27 999 

V roce 2021 firma Strolz nejen přechází od lyžařských bot Strolz k nové značce Hannes Strolz, ale představuje také novou podznačku POP od pana Hannese Strolze. 100 let zkušeností, 100 let přizpůsobených lyžařských bot vyrobených v Rakousku.

Objednat

    PN: 010401269
    Kategorie:
    Sdílet:
    Popis
    Parametry
    Recenze
    Popis

    Lyžařské boty Hannes Strolz Evolution S je model pro sportovně a výkonnostně orientovaného lyžaře. Má přepracovanou nártovou část skeletu, pro snazší nazouvání a vyzouvání. Model má agresivnější náklon a díky tomu je lyžování rychlejší, agresivnější, ale i komfortnější. Nově s přepínáním SKI / GO.

    Nový design manžety byl vyvinut pro snadný vstup a výstup, přezky jsou vyrobeny pro snadnou manipulaci i v rukavicích, nový profil podrážky má lepší gryf při spojení s vázáním, ale i při chození. Nový canting má jemné nastavení nohou ("O" či "X") a optimální přenos síly do lyže.

    Základní filosofií značky Hannes Strolz je individuální tvarování lyžařských bot dle potřeb každého lyžaře, či lyžařky a s tím související možnosti řešení anatomických anomálií nohy, jakými jsou například různé výrůstky, zborcené nebo zkrácené nožní klenby, poúrazové stavy dolní části nohy, široké lýtkové svalstvo a samozřejmě také celkové postavení nohou ("O“ nebo "X“).

    Vývoj systému Foam-Fit, tj. vypěnění meziprostorů vložky, pomohl při individualizaci a přizpůsobení plastových lyžařských bot k dosažení dokonalého přizpůsobení nohy v botě. Přestože byl tento systém použit i u jiných značek, žádnému jinému výrobci se nepodařilo tuto techniku ​​zdokonalit tak, jako značce Hannes Strolz, která si vybrala (stejně jako u kožených lyžařských bot) výrobu syntetických lyžařských bot na míru. Skok do nové éry byl tedy konečně dokončen a pan Martin Strolz byl schopen společnost ještě rozšířit. Firma Hannes Strolz je v současné době jedinou a pouze 100 % lyžařskou botou "šitou" na míru. Roky zkušeností a nové poznatky vytvořily nejlepší lyžařské boty na světě. Individuálně, "šité" na míru, z nejlepších materiálů, to je značka Hannes Strolz.

    Firma Hannes Strolz je renomovaný rakouský malovýrobce lyžařských bot, který na trhu působí od roku 1921. Její manufaktura se nachází na úpatí hory Arlberg, v těsné blízkosti nejluxusnějších lyžařských středisek Rakouska - Lech, Zürs a St. Anton.

    SPECIFIKACE
    • Orientační rozsah flexe - 130
    • Dokonale padnoucí
    • Nová anatomická konstrukce
    • SKI/GO - nový mechanismus  Lyže / Chůze
    • Nastavitelný, třístupňový systém hliníkových přezek s mikronastavením
    • Perfektní držení a pohodlí nohy v botě
    • Optimální přenos síly
    • Ručně vyrobená vnitřní botička
    • Širší pásek na suchý zip pro dobré držení a stabilitu
    • Canting
    Parametry
    Barva

    Červená, Žlutá

    Velikost

    26, 26.5, 27, 27.5, 28, 28.5, 29, 29.5, 30, 30.5, 31

    Flexe

    120 – 130

    Značka

    Hannes Strolz

    Recenze

    Recenze

    Zatím zde nejsou žádné recenze.

    Přidat recenzi

    Mohlo by vás zajímat
    Item added to cart View Cart Checkout
    Přidáno do wishilistu Prohlédnout wishlist
    Odstraněno z wishlistu